skip to Main Content

Schakel B&B Sloopwerken in voor uw sloopklus in Amersfoort

Heeft u in Amersfoort en omstreken een opdracht op het gebied van sloopwerken die uitgevoerd moet worden? En zou u hiervoor een vakbekwaam sloopbedrijf willen inschakelen? B&B Sloopwerken is in Amersfoort en omstreken het sloopbedrijf voor al uw sloopwerkzaamheden. Ook betonboren en asbest saneren horen daarbij. Lees meer voor meer informatie of neem contact met ons op voor meer specifieke informatie. Ook voor een indicatie van de tarieven kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze sloopspecialisten.

B&B sloopwerken Amersfoort

B&B Sloopwerken: veelzijdig sloopbedrijf

Wanneer er wordt gesproken van sloopwerken, dan bedoelt men meestal het ontmantelen of slopen van oude dan wel afgeschreven panden. Het gedeelte afbreken van een woning of pand, of wellicht alleen een aangebouwd gedeelte ervan, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Als u exact wilt weten wat we voor u in Amersfoort kunnen betekenen op het vlak van sloopwerken, benader ons dan via de gegevens die u onderaan deze pagina vindt.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken Amersfoort

Betonboren Amersfoort

Heeft u in de regio Amersfoort een klus waarbij boren in beton noodzakelijk is? Voor betonboringen en andere werkzaamheden op het gebied van betonwerken hoeft u niet te aarzelen B&B Sloopwerken in te schakelen. Wij voeren dit soort opdrachten, waarbij krachtig maar accuraat geboord moet worden in beton, al jarenlang op succesvolle wijze uit.

Met onze secuur uitgevoerde betonboringen voldoen we dan ook structureel aan de door u opgestelde wensen en eisen. Meer weten? Informeer dan vrijblijvend naar wat B&B Sloopwerken hieromtrent te bieden heeft.

Asbestsanering

In Nederland en de ons omringende landen hebben bouwbedrijven in het verleden decennialang veelvuldig asbest toegepast als bouwmateriaal. En op een bepaald moment werd zelfs onherroepelijk bewezen dat vrijstelling aan asbestvezels duidelijk schadelijk is voor de gezondheid. Intussen bevatten de constructies van veel huizen en panden nog altijd asbest. Vooral wanneer er sloop- en verbouwwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd is een asbestsanering daarom vaak simpelweg noodzakelijk. Gelukkig kunt u in en rond Amersfoort B&B Sloopwerken aan het werk zetten om een asbestsanering veilig uit te laten voeren.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u in Amersfoort een sloopopdracht, bijvoorbeeld een klus met betrekking tot asbestsanering of betonboren? Als u nieuwsgierig bent naar de precieze werkwijze en tarieven die hanteren, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel 06-19920966 of vul ons online contactformulier in om uw vragen te stellen of het proces in gang te zetten. B&B Sloopwerken pakt uw sloopwerken in Amersfoort grondig aan.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen