skip to Main Content

Professioneel sloopbedrijf voor al uw sloopwerken

Staan er sloopwerken op de planning en wenst u snel een professioneel sloopbedrijf in te schakelen? Bel dan nu naar B&B Sloopwerken. Wij beschikken over jaren ervaring in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en zijn tevens breed inzetbaar. Uw asbestsanering of betonboring kunnen wij geheel volgens uw wensen uitvoeren. Bent u benieuwd welke diensten wij u zoal te bieden hebben? Lees dan vooral verder of bel direct naar ons sloopbedrijf voor meer informatie over onze scherpe tarieven.

Sloopwerken

Veelzijdig sloopbedrijf

Als we het over sloopwerken hebben, spreken we over het slopen van vaak oude, leegstaande of afgeschreven woningen of panden. Het is ook mogelijk een pand gedeeltelijk te laten afbreken of enkel een aangebouwd stuk te laten slopen door onze experts. Bent u benieuwd wat wij binnen uw specifieke opdracht voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op middels onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Wat zeggen onze klanten?

sloopwerk

Asbestsanering

Diverse bedrijven hebben jarenlang gebruik gemaakt van asbest als bouwmateriaal, zonder dat men wist dat dit materiaal schadelijk voor de gezondheid was. Uit onderzoek is gebleken dat de vrijstelling van asbestvezels negatieve gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens, wat maakte dat dit materiaal werd verboden. Er zijn echter nog altijd huizen en panden met asbest. Staat er een verbouwing of sloopopdracht op de planning, dan komt hier ook vaak een asbestsanering bij kijken. Ons sloopbedrijf heeft ware professionals in dienst die uw asbestsanering op een veilige wijze weten te voltooien.

Betonboren

Betonboren is een onderdeel van de sloopwerken die wij uitvoeren. U hoeft dan ook niet verder te zoeken naar een ander bedrijf, want B&B Sloopwerken kunt u met gemak voor uw betonboring inschakelen. Al jaren voeren wij betonboringen met succes uit, wat een krachtige manier van boren vergt. Wij gaan zorgvuldig te werk en kunnen hierdoor precies aan uw wensen voldoen. Bent u benieuwd wat de precieze werkwijze is die wij hanteren gedurende het betonboren? Onze specialist kan u dan zeker meer vertellen. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met B&B.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen