skip to Main Content

B&B Sloopwerken, voor een professionele asbestsanering

Wilt u direct een asbestsanering laten uitvoeren door een professioneel sloopbedrijf? Schakel dan B&B Sloopwerken in. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van asbestsaneringen en zijn tevens beschikbaar voor diverse sloopwerkzaamheden. Door onze brede expertise kunnen wij uw asbestsanering geheel naar wens uitvoeren. Bent u benieuwd naar de werkwijze die wij hierbij hanteren of onze scherpe tarieven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ontmoet ons veelzijdige sloopbedrijf

asbestsanering

Wat zijn sloopwerken precies? Bij sloopwerken denkt men veelal aan het slopen van doorgaans oude en leegstaande of afgeschreven panden. Vaak is hier nog asbest in te vinden. U kunt ervoor kiezen een pand gedeeltelijk te laten afbreken of hier een asbestsanering te laten uitvoeren of een aangebouwd stuk onder handen te laten nemen. Laat ons weten welke specifieke opdracht u voor ons in petto heeft, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Wat zeggen onze klanten?

BBSloopwerken Asbestsanering

Onze asbestsanering

Veel bouwbedrijven hebben jarenlang asbest als bouwmateriaal gebruikt. Dit zonder te weten dat dit materiaal schadelijk voor de gezondheid was. Uit onderzoek bleek later dat de vrijstelling van asbestvezels een negatieve invloed heeft op de menselijke gezondheid. Sindsdien werd het dan ook verboden dit materiaal te gebruiken. Echter zijn er nog altijd panden en huizen die asbest bevatten. Indien u een verbouwing of sloopopdracht op de planning heeft staan, is een asbestsanering hierbij ook vaak een klus die verricht dient te worden. Ons bedrijf beschikt over echte experts die uw asbestsanering op de meest veilige en snelle wijze kunnen uitvoeren.

Ook voor spoedklussen in te schakelen

Bij B&B Sloopwerken staan wij bekend om onze persoonlijke benadering. Wij bieden graag de meest flexibele en beste service aan, waardoor wij ook voor spoedklussen zijn in te schakelen. Vraagt u ons dus om snel langs te komen voor uw asbestsanering, dan zeggen wij hier ook geen ‘nee’ tegen. Onze experts verwijderen het asbest zorgvuldig en snel, zodat u verder kunt met de werkzaamheden rondom uw woning of pand. Wij voeren onze spoedklussen bij zowel particulieren als bedrijven uit. Wilt u ook met spoed asbest laten verwijderen door ons sloopbedrijf? Neem dan direct contact op voor uw asbestsanering.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen