skip to Main Content

Schakel B&B Sloopwerken in voor uw sloopklus in Amstelveen

Heeft u in Amstelveen of omgeving een klus uit te voeren met betrekking tot sloopwerken? En wenst u hiervoor een vakbekwaam sloopbedrijf in te zetten?

B&B Sloopwerken is in Amstelveen en omstreken inzetbaar voor diverse sloopwerkzaamheden. Een asbestsanering en een betonboring behoren ook tot onze specialismen.

Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder. Voor gedetailleerde informatie of een prijsindicatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze sloopexperts.

B&B sloopwerken Amstelveen

B&B Sloopwerken: veelzijdig sloopbedrijf

Als er gesproken wordt van sloopwerken, dan wordt meestal het ontmantelen of slopen van oude of afgeschreven panden bedoeld. Het gedeeltelijk afbreken van een woning of pand, of misschien een aangebouwd gedeelte ervan, behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Wilt u precies weten wat wij voor u in Amstelveen kunnen betekenen met betrekking tot sloopwerken? Onderaan deze pagina leest u hoe met ons contact kunt opnemen.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken Amstelveen

Asbestsanering

Vele bouwbedrijven in Nederland en de ons omringende landen hebben decennialang nietsvermoedend asbest toegepast als bouwmateriaal. Op den duur rezen er twijfels over de mogelijke gezondheidseffecten van dit materiaal. Op een bepaald moment werd zelfs onomstotelijk bewezen dat vrijstelling aan asbestvezels ronduit schadelijk is voor de gezondheid. Ondertussen bevatten de constructies van veel woningen en panden nog steeds asbest. Vooral bij sloop- en verbouwwerkzaamheden is een asbestsanering daarom geregeld noodzakelijk. Gelukkig kunt u in en rond Amstelveen B&B Sloopwerken inzetten om zo’n asbestsanering op veilige wijze te laten uitvoeren.

Betonboren

Heeft u in (de omgeving van) Amstelveen een opdracht waarbij het boren in beton nodig is? Voor betonboringen en de nodige andere werkzaamheden op het gebied van betonwerken hoeft u niet te schromen B&B Sloopwerken in te zetten.

Wij voeren opdrachten met het boren in zeer accuraat uit. Daarom bereiken we met onze secuur uitgevoerde betonboringen elke keer opnieuw de doelen die u beoogd heeft. Informeer vrijblijvend naar wat B&B Sloopwerken hieromtrent te bieden heeft.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u in Amstelveen een sloopopdracht die uitgevoerd moet worden? Bijvoorbeeld een opdracht met betrekking tot betonboren of asbestsanering? Als u benieuwd bent naar onze exacte werkwijze en bijbehorende tarieven, neemt u dan gerust contact met ons op.

Bel 06-19920966 of vul ons online contactformulier in om dit in gang te zetten. B&B Sloopwerken pakt uw sloopwerken in Amstelveen grondig aan!

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen