skip to Main Content

B&B voor al uw sloopwerken in Delft

Heeft u in de regio Delft behoefte aan de hulp van een vakkundig sloopbedrijf bij het uitvoeren van sloopwerken? Klop dan aan bij B&B Sloopwerken. Al jarenlang helpen wij bedrijven en particulieren in Delft en omgeving met kleine en grote sloopwerken. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het slopen van een compleet kantoorpand of een volledige schuur. Maar ook voor het vakkundig verwijderen van een muur of trap in uw woning kunt u op onze kwaliteiten rekenen. Is uw woning of pand voorzien van een betonvloer die u graag wilt laten weghalen? Voor de vakmensen van B&B geen probleem. Wij voeren ook de nodige betonwerken uit zoals betonboringen. Heeft u iemand nodig voor het verwijderen van asbest? Ook voor asbestsanering bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

B&B sloopwerken Delft

Sloopwerken door ons sloopbedrijf in Delft

B&B Sloopwerken is een ervaren sloopbedrijf dat al jarenlang actief is in de sloopwereld. Wij staan bij bedrijven en particulieren in de regio Delft bekend als een echt vakbedrijf. Wij helpen zowel bij kleine klussen als grote sloopklussen. Denk aan het slopen van een volledige woning, een verlaten kantoorpand of een oude schuur. Uiteraard helpen wij u ook graag met het verwijderen van muren of het slopen van een trap. Om uw klus adequaat en snel aan te pakken, gebruiken wij geavanceerde apparaten zoals magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Zo kunnen wij uw sloopklus in Delft succesvol voltooien.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken Rotterdam

Asbestsanering uit laten voeren Delft

Asbest is een bouwmateriaal dat vroeger veel werd gebruikt. Misschien is het ook toegepast in uw woning of pand in Delft. Later werd echter duidelijk dat beschadigd asbest grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Asbestvezels zijn zeer schadelijk voor de mens.

Laat het asbest in uw woning of pand daarom saneren door een gespecialiseerd bedrijf als B&B. Wij zijn een gecertificeerd voor asbestsanering en voeren het proces snel, veilig en vakkundig uit.

Schakel ons in voor uw betonwerken

Moet de betonvloer in uw woning of kantoor in Delft worden verwijderd? Of wilt u andere betonwerken uit laten voeren? Schakel dan gerust de vakmensen van sloopbedrijf B&B in. Wij helpen u ook met al uw betonwerken zoals betonboringen. Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Snelle en adequate manier van werken
  • Gecertificeerd sloopbedrijf
  • Vakkundige aanpak
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Wilt u meer te weten komen over betonboren? Bel ons dan gerust op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact met ons op

Schakel ons vandaag nog in voor betonboren, asbestsanering of sloopwerken in Delft. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw vragen over ons sloopbedrijf. U bereikt ons via telefoonnummer 06-19920966 of u laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij staan dan graag voor u klaar in Delft met onze vakkundige hulp bij betonwerken, sloopwerken en asbestsanering.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen