skip to Main Content

B&B voor al uw sloopwerken in Dordrecht

Wenst u in Dordrecht of omgeving een vakkundig sloopbedrijf in te schakelen voor uw sloopklus? Dan bent u bij B&B Sloopwerken aan het juiste adres. Wij staan al jarenlang bekend als een vakkundig bedrijf in sloopwerken. Bedrijven en particulieren in de regio Dordrecht kunnen ons sloopbedrijf onder andere inschakelen voor het slopen van woningen, kantoorpanden en schuren. Ook voor kleine sloopklussen kunt u altijd bij ons terecht. Denk aan het verwijderen van een muur of trap. Moeten er in de woning de nodige betonwerken uitgevoerd worden? Geen probleem, want wij zijn ook in staat om betonboringen of de verwijdering van een betonvloer uit te voeren. Tot slot kunt u ons ook inschakelen voor het veilig laten uitvoeren van een asbestsanering. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons sloopbedrijf en maak direct een afspraak.

B&B sloopwerken Dordrecht

Sloopwerken door ons sloopbedrijf in Dordrecht

Ons sloopbedrijf is gespecialiseerd in allerhande sloopklussen. Van grote tot kleine sloopprojecten in Dordrecht of omgeving, wij staan graag voor u klaar. Bijvoorbeeld het slopen van complete woningen of bedrijven en het verwijderen van muren en aanbouwen. Om uw sloopwerken tot een goed einde te brengen, maken wij gebruik van geavanceerde materialen. Wij passen bijvoorbeeld magneten, hydraulische kranen en vergruizers toe. Daarnaast weten wij met onze kennis en ervaring iedere klus op een snelle en vakkundige manier aan te pakken.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken Rotterdam

Asbestsanering

Is er in uw pand of woning in Dordrecht asbest aangetroffen? Laat dit dan verwijderen door een gecertificeerd bedrijf als B&B. Asbest was vroeger een populair bouwmateriaal. Het kan echter grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengen wanneer het beschadigd raakt.

Daarom is het in de meeste gevallen aan te raden om een asbestsanering uit te voeren. Wilt u meer te weten komen over een asbestsanering? Neem dan contact met ons op.

Schakel ons in voor uw betonwerken

Heeft u behoefte aan de hulp van een vakkundig bedrijf dat betonwerken kan uitvoeren? Neem dan contact op met B&B Sloopwerken. Naast sloopwerken en asbestsanering zijn wij ook hét adres voor betonwerken. Denk aan betonboringen en het verwijderen van betonvloeren. Schakel ons in profiteer in Dordrecht van de volgende voordelen:

  • Gecertificeerd sloopbedrijf
  • Vakkundige aanpak
  • Snelle en adequate manier van werken
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Wilt u meer te weten komen over betonboren? Neem dan telefonisch contact met ons op en stel uw vraag.

Neem contact met ons op

Heeft u de hulp van ons sloopbedrijf nodig in Dordrecht voor sloopwerken, betonwerken of asbestsanering? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de aanpak van ons sloopbedrijf? Laat het ons weten door te bellen naar 06-19920966 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Onze vakmensen komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Dordrecht om te helpen met betonwerken, sloopwerken en asbestsanering.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen