skip to Main Content

B&B voor al uw sloopwerken in Gouda

Wanneer u in Gouda of omgeving op zoek bent naar een vakkundig sloopbedrijf, bent u bij B&B Sloopwerken aan het juiste adres. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van sloopwerken. Van het verwijderen van een muur of trap tot het slopen van een complete woning of schuur, B&B Sloopwerken gaat graag voor u aan de slag. Wij doen dit op zeer vakkundige en snelle wijze. Wilt u een betonvloer in het pand laten weghalen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen ook betonwerken zoals betonboringen of het verwijderen van betonvloeren. Tot slot kunt u onze vakmensen ook inschakelen voor een veilige asbestsanering. Voor meer informatie over asbestsanering of een van onze andere diensten neemt u contact met ons op.

B&B sloopwerken Gouda

Sloopwerken door ons sloopbedrijf

Voor welke type sloopwerken wilt u ons sloopbedrijf inschakelen in Gouda? B&B Sloopwerken helpt zowel bij grote als kleine sloopklussen. Onze vakmensen kunnen bijvoorbeeld de overbodige muren uit uw woning of pand weghalen of helpen u met het slopen van een schuur in uw achtertuin. Om snel en adequaat te werk te kunnen gaan, gebruiken wij geavanceerde apparaten zoals vergruizers, magneten en hydraulische kranen. In combinatie met onze kennis en ervaring kunnen wij iedere sloopklus succesvol afronden.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken in regio Gouda

Schakel ons in voor uw betonwerken

Wilt u de nodige betonwerken uit laten voeren in Gouda? Schakel dan gerust B&B Sloopwerken in. Naast sloopwerkzaamheden en asbestsanering verzorgen wij ook al uw betonwerken, zoals betonboringen of het verwijderen van een betonvloer. Schakel ons vandaag nog in voor de werkzaamheden en profiteer van onze voordelen:

  • Gecertificeerd sloopbedrijf
  • Vakkundige aanpak
  • Snelle en adequate manier van werken
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Wilt u meer informatie op het gebied van betonboren? Benader ons dan en geef uw wensen aan ons door.

Asbestsanering in Gouda

Is er asbest in uw woning of pand in Gouda gevonden? En wilt u het asbest op een veilige manier laten verwijderen? Kies dan voor de asbestsanering van B&B Sloopwerken. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf in asbestsanering en zorgen ervoor dat het saneren op de juiste manier gebeurt.

Onze vakmensen gaan dus veilig en vakkundig te werk. Schakel ons vandaag nog in voor asbestsanering in Gouda!

Neem contact met ons op

Wilt u ons sloopbedrijf inschakelen voor het uitvoeren van betonwerken, asbestsanering of sloopwerken in Gouda? Bel ons dan via 06-19920966 en maak direct een afspraak.

ook voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij voorzien u dan graag van meer informatie op het gebied van betonwerken, sloopwerken en asbestsanering in Gouda.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen