skip to Main Content

B&B voor al uw sloopwerken in Harmelen

Zoekt u in de omgeving van Harmelen een sloopbedrijf dat u kunt inschakelen voor allerhande sloopwerken? Bij B&B Sloopwerken bent u aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang het vertrouwde adres voor al uw sloopwerken zoals het slopen van een schuur, woning of bedrijfspand. Maar ook voor het verwijderen van muren of trappen zit u bij ons helemaal goed. Naast sloopwerken helpen wij u ook bij asbestsanering en betonwerken als betonboring. Al onze werkzaamheden worden op zeer efficiënte en vakkundige wijze uitgevoerd. Wilt u meer te weten komen over onze werkzaamheden of aanpak? Of wilt u ons direct inschakelen voor de nodige sloopwerken in Harmelen? Neem dan gerust eens contact met ons op en maak een afspraak.

B&B sloopwerken Harmelen

Sloopwerken door ons sloopbedrijf in Harmelen

B&B helpt u in Harmelen graag met de nodige sloopwerken. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slopen en bezitten de juiste kennis om dit op snelle en deskundige wijze uit te voeren. Om het sloopproces nog efficiënter te laten verlopen, maken wij gebruik van verschillende soorten materialen. Wij passen bijvoorbeeld magneten, hydraulische kranen en vergruizers toe. Dit zorgt voor het gewenste resultaat. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Of het nu gaat om het slopen van een woning, kantoor of aanbouw, wij draaien er onze hand niet voor om.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken Harmelen

Asbestsanering

Asbest is een bouwmateriaal dat grote gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen wanneer het beschadigd raakt. Bij beschadiging komen er asbestvezels vrij die ingeademd kunnen worden en bijvoorbeeld kanker kunnen veroorzaken. Bij sommige woningen en bedrijfspanden dient het asbest daarom verwijderd te worden. Een asbestsanering kunt u in Harmelen het best overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf.

B&B Sloopwerken is zo’n gespecialiseerd bedrijf dat een asbestsanering uitvoert. Tijdens de sanering volgen wij het juiste protocol zodat het asbest op een veilige manier kan worden verwijderd.

Schakel ons in voor uw betonwerken

Zoekt u in Harmelen een specialist op het gebied van betonwerken? Ook dan kunt u bij B&B terecht. Wij verzorgen betonboringen en het verwijderen van een betonvloer. Wanneer u ons inschakelt voor betonwerken, asbestsanering of sloopwerken kunt u het volgende verwachten:

  • Gecertificeerd sloopbedrijf
  • Vakkundige aanpak
  • Snelle en adequate manier van werken
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Voor meer informatie over betonboren of een van onze andere diensten neemt u contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wenst u in Harmelen ons sloopbedrijf in te schakelen voor uw sloopwerken, betonwerken of asbestsanering in Harmelen? Of heeft u vragen over ons werk als sloopbedrijf? Benader ons dan via telefoonnummer 06-19920966 of vul het contactformulier op onze website in. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Harmelen om de asbestsanering, sloop- en betonwerken uit te voeren.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen