skip to Main Content

Schakel B&B Sloopwerken in voor uw sloopklus in Houten

Heeft u in Houten een opdracht met betrekking tot sloopwerken en wilt u hiervoor een gespecialiseerd sloopbedrijf inzetten? Dan zit u hiervoor bij B&B Sloopwerken helemaal goed.

U kunt ons inschakelen voor diverse sloopwerkzaamheden. Asbestsaneringen en betonboringen zijn hier relevante onderdelen van. U leest hieronder meer over deze zaken. Voor extra informatie of bijvoorbeeld inzage in de tarieven die we hanteren, kunt u altijd gerust even contact opnemen met onze sloopexperts.

B&B sloopwerken in regio Houten

B&B Sloopwerken: veelzijdig sloopbedrijf

Wanneer we praten over sloopwerken, dan gaat het veelal over oude of zelfs afgedankte gebouwen die gesloopt of ontmanteld moeten worden. Het gedeeltelijk afbreken van een woning of pand, of een houten aanhangsel daarvan, is natuurlijk ook mogelijk. Als u precies wilt weten wat wij voor u in Houten kunnen betekenen met betrekking tot sloopwerken, dan leest u onderaan deze pagina hoe u in contact kunt opnemen met onze specialisten.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken

Betonboren Houten

Heeft u in of rond Houten een klus waarbij het boren in beton noodzakelijk is? Voor betonboringen en een keur aan andere werkzaamheden op het gebied van betonwerken kunt u bij uitstek terecht bij B&B Sloopwerken.

Wij beschikken namelijk over alle expertise die nodig is voor het deugdelijk boren in beton. Zodoende bereiken wij met onze nauwkeurig uitgevoerde betonboringen het doel dat door u beoogd is. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij B&B Sloopwerken.

Asbestsanering

Gedurende decennia is asbest nagenoeg consequent toegepast als bouwmateriaal. Vele woningen en panden bevatten dan ook asbest in de constructie. De populariteit van dit materiaal is het gevolg van de hoge mate van onverwoestbaarheid. Echter werd op een zeker ogenblik vastgesteld dat asbestvezels gevaar opleveren voor de volksgezondheid. Het inademen ervan kan lichamelijke schade tot gevolg hebben. Daarom is het maar goed dat u in Houten en omgeving B&B Sloopwerken in kunt schakelen voor een grondige asbestsanering. Neem contact met ons op om te ontdekken op welke wijze we zo’n asbestsanering gestalte geven.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u een sloopklus in gedachten, zoals een opdracht op het gebied van betonboringen of asbestsanering? En bent u nieuwsgierig hoe en tegen welke tarieven we u van dienst kunnen zijn? Treed dan gerust in contact met ons. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-19920966 of door het contactformulier op onze website in te vullen. B&B Sloopwerken behoort tot de beste sloopbedrijven van de regio Houten.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen