skip to Main Content

B&B voor al uw sloopwerken in Huizen

Bent u in de omgeving van Huizen op zoek naar een goed sloopbedrijf? Zoek dan niet verder, want bij B&B Sloopwerken bent u aan het juiste adres. Ons sloopbedrijf heeft jarenlang ervaring op het gebied van sloopwerken en voert iedere klus vakkundig en snel uit. Bedrijven en particulieren in de regio Huizen kunnen ons onder andere inschakelen voor het slopen van bedrijfspanden, woningen of schuren. Tevens pakken wij kleinere sloopklussen aan zoals het verwijderen van een wand of trap. Wilt u uw betonvloer laten verwijderen of moeten er betonboringen uitgevoerd worden? Dan kunt u ook op onze hulp rekenen. Tot slot staat B&B ook voor u klaar voor een vakkundige asbestsanering. Neem vandaag nog contact met ons op en maak direct een afspraak.

B&B sloopwerken Huizen

Sloopwerken door ons sloopbedrijf in Huizen

B&B is gespecialiseerd in allerhande sloopwerken. Denk aan het slopen van een complete woning of schuur, maar ook voor het verwijderen van muren, trappen of andere onderdelen in uw pand kunt u op ons rekenen. Ons sloopbedrijf rondt iedere klus succesvol af door de juiste kennis en materialen toe te passen. Tijdens onze sloopwerken maken wij onder andere gebruik van magneten, hydraulische kranen en vergruizers. Wij zijn hierdoor in staat om snel, adequaat en vakkundig te slopen. Bel ons voor meer informatie over onze aanpak bij sloopwerken.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken Huizen

Asbestsanering

Asbest werd vroeger veel gebruikt als bouwmateriaal. Later werd echter ondervonden dat beschadigd asbest grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Het is voor veel eigenaren van een woning of bedrijfspand dan ook een verstandige beslissing om het asbest te laten verwijderen.

De asbestsanering dient te gebeuren door een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf. B&B is zo’n bedrijf. Tijdens de asbestsanering zorgen wij ervoor dat alles netjes volgens protocol verloopt en dat het asbest op een veilige manier kan worden verwijderd in Huizen.

Schakel ons in voor uw betonwerken

Heeft u vakkundige hulp nodig bij het uitvoeren van betonwerken in Huizen? Wilt u bijvoorbeeld een betonvloer laten verwijderen of moeten er betonboringen uitgevoerd worden? B&B staat graag voor u klaar. Wij voeren ook al uw betonwerken uit. Wanneer u ons inschakelt voor betonwerken, asbestsanering of sloopwerken kunt u het volgende verwachten:

  • Gecertificeerd sloopbedrijf
  • Vakkundige aanpak
  • Snelle en adequate manier van werken
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Neem contact met ons op

Wilt u in Huizen ons sloopbedrijf inschakelen voor het uitvoeren van sloopwerken, betonwerken of asbestsanering? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-19920966 of vul het contactformulier op onze website in. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Huizen om u te helpen met betonwerken, sloopwerken en asbestsanering.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen