skip to Main Content

B&B voor al uw sloopwerken in Leiden

Wenst u in Leiden of omgeving de hulp van een vakkundig sloopbedrijf? Zoek niet verder, maar schakel de specialisten van B&B Sloopwerken in. Ons sloopbedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van sloopwerken. Kleine klussen of grote sloopklussen, de vakmensen van B&B draaien hun hand er niet voor om. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het slopen van een compleet huis of kantoor, maar wij kunnen uiteraard ook een muur breken of trap verwijderen. Heeft uw pand in Leiden een betonvloer die gesloopt moet worden? Geen probleem! Ook voor betonwerken als betonboringen bent u bij ons aan het juiste adres. Ten slotte kunt u ook bij ons terecht voor een goed uitgevoerde asbestsanering. Neem contact met ons op en laat ons weten met welke klus wij u in Leiden mogen helpen.

B&B sloopwerken Leiden

Sloopwerken door ons sloopbedrijf in Leiden

B&B Sloopwerken is al jarenlang actief in de sloopwereld. Zowel bedrijven als particulieren in de regio Leiden schakelen ons in voor kleine en grote sloopwerken. Voordat wij aan de slag gaan met het slopen, stellen wij een plan op en bespreken wij met u het verloop. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Om de sloopklus snel en adequaat aan te pakken, maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur. Onder andere magneten, hydraulische kranen en vergruizers maken het slopen een stuk eenvoudiger. Met de juiste kennis, ervaring en materialen kunnen wij iedere klus succesvol voltooien.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken Leiden

Asbestsanering uit laten voeren

Hoewel asbest vroeger een uiterst populair bouwmateriaal was, wordt het gebruik van asbest tegenwoordig zo veel mogelijk vermeden. Bij de beschadiging van asbest komen asbestvezels vrij die zeer schadelijk zijn voor de gezondheid.

Veel bedrijven en particulieren die asbest in hun pand of woning hebben kiezen er daarom voor om de asbest te laten saneren. Asbestsanering dient uitgevoerd te worden door een gecertificeerd bedrijf als B&B. Is er asbest in uw woning gevonden? Laat onze vakmensen dan langskomen in Leiden voor veilige asbestsanering.

Schakel ons in voor uw betonwerken

Ook voor betonwerken in uw woning of pand in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres. Ons sloopbedrijf kan betonboringen uitvoeren en bijvoorbeeld uw betonvloer verwijderen. Wilt u meer weten over betonboren? Neem dan contact met ons op. Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Snelle en adequate manier van werken
  • Gecertificeerd sloopbedrijf
  • Vakkundige aanpak
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Neem contact met ons op

Wenst u de hulp van ons sloopbedrijf bij de nodige sloopwerken, asbestsanering of betonwerken in Leiden? Of wilt u eerst meer te weten komen over onze aanpak? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-19920966. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Nadat wij een afspraak met u hebben gemaakt, komen wij zo snel mogelijk bij u langs in Leiden om te helpen met de betonwerken, sloopwerken en asbestsanering.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen