skip to Main Content

B&B voor al uw sloopwerken in Maarssen

Wenst u in Maarssen of omgeving de hulp van een vakkundig sloopbedrijf in te schakelen? Neem dan contact op met B&B Sloopwerken, de specialist op het gebied van al uw sloopwerkzaamheden. Al jarenlang is B&B een bekende als het gaat om sloopwerken. Wij staan bekend als een efficiënt en vakkundig sloopbedrijf. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het slopen van een woning, kantoorpand of schuur. Maar ook voor kleinere klussen zoals het verwijderen van een gevel of muur kunt u op onze hulp rekenen. Naast sloopwerken kunt u ook bij ons aankloppen voor vakkundige asbestsanering en betonwerken als betonboren. Heeft u de hulp van ons sloopbedrijf in Maarssen nodig? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

B&B sloopwerken Maarssen

Sloopwerken door ons sloopbedrijf in Maarssen

B&B is een echte specialist op het gebied van sloopwerken. Naast onze ruime ervaring hebben wij ook de juiste kennis en materialen in huis om iedere sloopklus tot een succesvol einde te brengen. Tijdens de sloopwerken maken wij bijvoorbeeld gebruik van geavanceerde apparaten als magneten, hydraulische kranen en vergruizers toe. Op deze manier kunnen wij snel en adequaat te werk gaan tijdens het slopen van uw woning of pand in Maarssen. Heeft u een kleinere sloopklus voor ons liggen? Geen probleem! Of het nu gaat om het verwijderen van een muur of trap, wij staan voor u klaar.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken Maarssen

Asbestsanering

Asbest was vroeger een populair bouwmateriaal. Het is echter gebleken dat het grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengt wanneer het beschadigt. Daarom laten veel woningen en bedrijven het asbest in hun pand verwijderen.

Voor deze klus kunt u het best een specialist op het gebied van asbestsanering inschakelen. B&B is ook zo’n bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in asbestsanering. Wij hanteren het juiste protocol om het asbest op een veilige manier te verwijderen in Maarssen.

Schakel ons in voor uw betonwerken

Wilt u de nodige betonwerken laten uitvoeren in Maarssen? Dan kunt u gerust de vakmensen van B&B inschakelen. Naast sloopwerken en asbestsanering verzorgen wij namelijk ook allerhande betonwerken zoals het verwijderen van betonvloeren en het uitvoeren van betonboringen. Wanneer u ons inschakelt voor betonwerken, asbestsanering of sloopwerken kunt u het volgende verwachten:

  • Gecertificeerd sloopbedrijf
  • Vakkundige aanpak
  • Snelle en adequate manier van werken
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Voor meer informatie over betonboringen of onze andere werkzaamheden neemt u contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u in Maarssen behoefte aan onze hulp bij sloopwerken, betonwerken of asbestsanering? Of wilt u meer te weten komen over ons sloopbedrijf? Benader ons dan via telefoonnummer 06-19920966 of vul het online contactformulier op onze website in. Laat ons weten waar wij u mee mogen helpen in Maarssen.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen