skip to Main Content

B&B voor al uw sloopwerken in Mijdrecht

Zoekt u in de regio Mijdrecht een vakkundig sloopbedrijf dat u kunt inschakelen voor de nodige sloopwerken? Maak dan kennis met B&B Sloopwerken, het sloopbedrijf dat u helpt met allerhande sloopwerken. Denk aan het slopen van huizen, kantoren of schuren. Uiteraard kunt u ook voor een kleine klus zoals het weghalen van muren of het verwijderen van een aanbouw op onze hulp rekenen. Naast sloopwerken zijn wij specialist op het gebied van betonwerken. Onze vakmensen voeren onder andere betonboringen uit en kunnen op efficiënte wijze een betonvloer eruit halen. Tot slot kunt u ook bij ons aankloppen voor een vakkundige en veilige asbestsanering. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Of wilt u onze vakmensen laten langskomen in Mijdrecht? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

B&B sloopwerken Mijdrecht

Sloopwerken door ons sloopbedrijf in Mijdrecht

Wat voor sloopklus u in Mijdrecht ook wilt laten uitvoeren, u kunt altijd op de vakkundige hulp van B&B rekenen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van sloopwerken en ronden ieder project, groot of klein, succesvol af. Voor een snelle en efficiënte aanpak maken wij gebruik geavanceerde apparaten. Zo passen wij bijvoorbeeld magneten, hydraulische kranen en vergruizers toe. Neem contact met ons op en laat ons weten met wat voor sloopwerken wij u in Mijdrecht mogen helpen.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken Mijdrecht

Asbestsanering

Is er in uw pand of woning in Mijdrecht asbest aanwezig? En wilt u het asbest laten verwijderen? Dan raden wij aan om een gecertificeerd bedrijf in asbestsanering zoals B&B Sloopwerken in te schakelen. Het verwijderen van asbest kan namelijk een gevaarlijke klus zijn.

Bij beschadiging of verwijdering kunnen er asbestvezels vrijkomen die zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Voor meer informatie over asbestsanering door B&B neemt u contact met ons op.

Schakel ons in voor uw betonwerken

Moeten in uw woning of kantoor in Mijdrecht de nodige betonwerken uitgevoerd worden? Geef deze klus dan uit handen aan de vakmensen van B&B. Wij zijn namelijk ook connaisseur op het vlak van betonwerken en verzorgen onder andere betonboringen. Schakel ons in voor uw klus, dan kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Snelle en adequate manier van werken
  • Gecertificeerd sloopbedrijf
  • Vakkundige aanpak
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Neem contact met ons op

Wilt u ons sloopbedrijf inschakelen voor asbestsanering, sloop- of betonwerken in Mijdrecht? Of wilt u eerst meer informatie over de aanpak van ons sloopbedrijf? Laat het ons weten door te bellen naar 06-19920966. Tevens kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om op vakkundige wijze te helpen met betonwerken, sloopwerken en asbestsanering.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen