skip to Main Content

B&B voor al uw sloopwerken in Rotterdam

Wenst u in de regio Rotterdam de vakkundige hulp van een sloopbedrijf in te schakelen? Laat dan de vakmensen van B&B Sloopwerken langskomen. Wij zijn als sloopbedrijf al jarenlang actief in de sloopbranche. Wij helpen bedrijven en particulieren met allerhande sloopwerken. Van het slopen van een compleet gebouw tot het verwijderen van muren, onze mannen draaien hun hand er niet voor om. Naast sloopwerken zijn wij ook uw partner op het gebied van betonwerken. Wij voeren bijvoorbeeld betonboringen uit en kunnen uw betonvloer weghalen. Ook voor het verwijderen van asbest kunt u op onze hulp rekenen. Wilt u meer te weten komen over asbestsanering of een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op.

B&B sloopwerken Rotterdam

Sloopwerken door ons sloopbedrijf

Voor al uw sloopwerken in Rotterdam of omgeving bent u bij B&B aan het juiste adres. Grote sloopprojecten of kleine sloopprojecten, bij ons sloopbedrijf kunt u altijd terecht. Wij slopen bijvoorbeeld complete woningen of breken de overbodige muren in uw nieuwe koophuis door. Om uw klus in Rotterdam snel en vakkundig te kunnen voltooien, gebruiken wij geavanceerde apparatuur. Denk aan hydraulische kranen, magneten en vergruizers. Meer weten over onze aanpak bij een sloopklus? Neem dan contact met ons op.

Wat zeggen onze klanten?

B&B sloopwerken Rotterdam

Asbestsanering in Rotterdam

Waar asbest vroeger een populair bouwmateriaal was, wordt het nu beschouwd als een materiaal dat grote schade kan brengen aan de gezondheid. Wanneer asbest beschadigd raakt, kunnen er asbestvezels vrijkomen. Deze vezels zijn zeer gevaarlijk wanneer ze worden ingeademd door een mens. Veel mensen kiezen er daarom voor om het asbest in hun woning of pand te verwijderen.

Laat deze klus over aan een gecertificeerd bedrijf in asbestsanering als B&B. Wij verzorgen een veilige en vakkundige asbestsanering in Rotterdam.

Schakel ons in voor uw betonwerken

Wilt u betonwerken laten uitvoeren in uw woning in Rotterdam? Schakel dan de vakmensen van B&B Sloopwerken in. Wij verzorgen betonboringen en het verwijderen van betonvloeren. Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Snelle en adequate manier van werken
  • Gecertificeerd sloopbedrijf
  • Vakkundige aanpak
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Voor meer informatie over betonboren door ons sloopbedrijf neemt u contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u ons sloopbedrijf inschakelen voor betonboren, asbestsanering of sloopwerken? Of heeft u nog een vraag over onze aanpak? Benader ons dan via 06-19920966 of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de nodige betonwerken, sloopwerken of asbestsanering uit te voeren in Rotterdam.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen