skip to Main Content

Schakel B&B Sloopwerken in voor uw sloopklus in Utrecht

Heeft u in Utrecht een klus op het gebied van sloopwerken en wenst u hiervoor een gespecialiseerd sloopbedrijf in te zetten? Dan bent u hiervoor bij B&B Sloopwerken aan het juiste adres. U kunt ons inschakelen voor allerhande sloopwerkzaamheden. Betonboren en asbestsaneringen zijn hier belangrijke onderdelen van.

Hieronder leest u hier meer over. Voor aanvullende informatie of bijvoorbeeld inzicht in de tarieven die we hanteren, bent u altijd van harte welkom om contact op te nemen met onze behulpzame specialisten.

sloopwerken utrecht

B&B Sloopwerken: veelzijdig sloopbedrijf

Als we het hebben over sloopwerken, dan gaat het meestal over oude, zo niet afgedankte, gebouwen die gesloopt of ontmanteld dienen te worden. Het gedeeltelijk afbreken van een woning of pand, of een aanhechtsel daarvan, kan natuurlijk ook. Wilt u weten wat wij precies voor u in Utrecht kunnen betekenen op het gebied van sloopwerken? Onderaan deze pagina leest u hoe u contact kunt opnemen met de specialisten van ons sloopbedrijf.

Wat zeggen onze klanten?

Asbestsanering utrecht

Betonboren

Heeft u een klus in of rond Utrecht waarbij het boren in beton nodig is? Voor betonboringen of andere werkzaamheden met betrekking tot betonwerken kunt u uitstekend terecht bij B&B Sloopwerken.

Wij beschikken immers over alle expertise die benodigd is voor het onberispelijk boren in beton. Zodoende weten wij met onze zorgvuldig uitgevoerde betonboringen precies het doel te bereiken dat u voor ogen heeft. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij B&B Sloopwerken.

Asbestsanering

Asbest is decennialang toegepast in de bouw en de industrie. Dit vanwege de onverwoestbaarheid van het materiaal. Helaas werd op een gegeven moment bekend dat blootstelling aan asbestvezels gevaarlijk is voor de gezondheid. Het inademen ervan kan zelfs ronduit schadelijke consequenties hebben. Gelukkig kunt u in en rond Utrecht B&B Sloopwerken inschakelen voor een nauwgezette asbestsanering. Neem gerust contact met ons op om erachter te komen op welke manier wij een asbestsanering gestalte geven.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u een sloopopdracht, bijvoorbeeld met betrekking tot asbestsanering of betonboringen? En bent u benieuwd op welke manier en tegen welke tarieven we u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06-19920966 of het contactformulier op onze website in te vullen. B&B Sloopwerken behoort tot de beste sloopbedrijven van de regio Utrecht.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen