skip to Main Content

B&B voor al uw sloopwerken in Woerden

Zoekt u in de regio Woerden een vakkundig sloopbedrijf dat de nodige sloopwerken voor u kan uitvoeren? Dan bent u aan het juiste adres bij B&B Sloopwerken. Al jarenlang helpen wij bedrijven en particulieren met allerhande sloopwerken. Van grote tot kleine sloopklussen, het sloopbedrijf van B&B staat altijd voor u klaar. Wij kunnen bijvoorbeeld een complete schuur of woning slopen of we gaan aan de slag met het uitbreken van een muur of trap. Moet de betonvloer in uw pand verwijderd worden? Geen probleem voor onze vakmensen. Wij hebben namelijk ook alles in huis om betonwerken uit te voeren. Zelfs bij de aanwezigheid van asbest in uw pand kunnen wij helpen. Wij verzorgen op een veilige manier de asbestsanering. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Of wilt u direct onze hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

sloopwerken Woerden

Sloopwerken door ons sloopbedrijf

Met onze jarenlange ervaring weten wij bij iedere sloopklus de juiste aanpak te vinden. Daarnaast hebben we de nodige kennis in huis op het gebied van sloopwerken en maken wij gebruik van geavanceerde materialen zoals vergruizers, magneten en hydraulische kranen. Wanneer u ons in Woerden inschakelt voor sloopwerken, zullen we vooraf onze werkwijze met u bespreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor meer informatie over onze sloopwerken kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wat zeggen onze klanten?

Schakel ons in voor uw betonwerken

Wilt u de oude betonvloer in uw pand weg laten halen? Daarvoor heeft u een echte expert op het gebied van betonwerken nodig. B&B Betonwerken is zo’n expert. Wij verzorgen betonwerken als betonboringen en het uitbreken van een betonvloer. Schakel ons direct in en profiteer van de volgende voordelen:

  • Snelle en adequate manier van werken
  • Gecertificeerd sloopbedrijf
  • Vakkundige aanpak
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Voor meer informatie over onze aanpak bij betonboren neemt u contact met ons op.

B&B sloopwerken Woerden

Asbestsanering in Woerden

Wanneer er gevaarlijk asbest in uw huis of pand wordt gevonden, wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk laten verwijderen. U kunt hiervoor het beste een specialist in asbestsanering inschakelen.

Een specialist als B&B Sloopwerken. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf in asbestsanering en zorgen ervoor dat het gehele proces volgens de regels gebeurt. Op deze manier zorgen wij voor een vakkundige en veilige asbestsanering in Woerden.

Neem contact met ons op

Wenst u ons sloopbedrijf in te schakelen voor het uitvoeren van betonwerken, asbestsanering of sloopwerken in Woerden of omgeving? Benader ons dan via telefoonnummer 06-19920966 en maak direct een afspraak. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vragen.

U neemt dan telefonisch contact met ons op of u vult het online contactformulier op onze website in. Wij voorzien u dan graag van een prijsopgave en de nodige informatie over de uitvoering van betonwerken, sloopwerken en asbestsanering in Woerden.

    Neem contact op    Bel ons nu Beoordeling door klanten: 4 / 5 | 4 beoordelingen